Irodai asszisztens kerestetik

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának. Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. E nemes feladatok magasszínvonalú adminisztrációjához keresünk most irodai asszisztenst!

Ahhoz, hogy a Vitéz Kürtős a lehető legjobb minőségben végezhesse a munkáját, szükség van egy célorientált háttércsapatra, akik a megfelelő adminisztrációs feladatokat ellátva nyújtanak a csapatnak biztonságos hátteret a működéshez.

Ide keressük új irodai asszisztensi kollégánkat!

A Vitéz Kürtős célja: megismertetni a kürtőskalácsot az egész világgal, hogy egyszer úgy emlegessék a kürtőskalácsot magyar termékként, minta az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját. Küldetésünk: megédesíteni az életet: ízzel, élménnyel.

Légy hát TE is lelkes kis csapatunk tagja!

Olyan kollégát keresünk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem aki hosszútávon egy biztos hátterű, értéket teremtő céghez szeretne tartozni. Jó, ha van némi tapasztalatod irodai, adminisztrációs munkában, de fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés, vagy hogy kommunikatív, mosolygós ember légy.

Munkavégzés helye: Budapest, 16. kerület, József utcai telephelyünk
Munkaidő: napi 8 óra, hétfőtől - péntekig
Versenyképes fizetés + BKV bérlet és SZÉP kártyás juttatások

Fő feladatok:
Raktár nyilvántartás, termékeladások követése
Könyvelési anyagok előkészítése
Napi működéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok

Amiért jó nálunk dolgozni:
Tanulási és fejlődési lehetőség, lelkes munkaközösség, jó csapat, izgalmas, kreatív projektek. Versenyképes fizetés + SZÉP kártya + BKV bérlet + éves bónuszok.

Amiért Téged részesíthetünk előnybe:
Ha mosolygós és kedves vagy, precíz és alázatos a munkádban. Jó, ha eltudod magyarázni egy külföldinek, hogy mi a kürtőskalács, de fontosabb, hogy a legfőbb tulajdonságod a becsületesség, kedvesség és a szorgalom.

Fényképes önéletrajzod és motivációs leveled várjuk az info@vitezkurtos.hu emailcímre.

Vitéz Kürtős csapata