Újraindul a házhoz szállítási szolgáltatásunk!

Budapest belvárosába újból házhoz rendelhetőek a friss, meleg kürtőskalácsaink, sőt már a kürtőskalács desszertjeinket is tudjuk szállítani. Immár két partnerrel is dolgozunk: a Wolt és a Netpincér is szállítja a finomságainkat.

A téli hónapok kihagyása után végre megtaláltuk a megfelelő partnereket a kürtőskalácsaink házhozszállítására. Mostantól ugyan nem a saját futárjaink, de a Wolt és a Netpincér partner cégeink kollégái a Vitéz Kürtőstől megszokott kedvességgel, minőségben és pontossággal fogják kiszállítani finom kürtőskalácsainkat.

Ami jó hír, hogy végre akár egy darab kürtőskalács is rendelhető, valamint a klasszikus parázson sült kürtőskalácsaink mellett, a népszerű kürtőskalácsból készült desszert-különlegességeink is rendelhetőek. Minden szerdán glutén- és tejmentes kürtőskalács is rendelhető.

A kiszállítás Budapest szívéből, az Állatkerti körúton lévő Édes mackó kürtőskalács-cukrászdából történik, annak 4 km-es sugarában, a cukrászda nyitvatartása szerinti időben. De természetesen a portálon előrendelést is lehet rögzíteni, helyszíni átvétel megjelölésével.

Bővebb információ és rendelés itt:

https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/edes-macko-kurtoskalacs-cukraszda/

https://www.netpincer.hu/budapest_xiv/edes_macko/hazhozszallitas/_etlap/


Várjuk megrendeléseiket!

Üdvözlettel,
Vitéz Kürtős csapata

Array ( )