Rendezvények a következő két hétben

augusztus 17-20.

Csopak Napok 2018

Csopak

További információ: Csopak legnagyobb rendezvénye a Csopak Napok, melyet Borhétként is ismernek a vendégek, nagy hagyománnyal bír. A többnapos rendezvényen az ide látogató vendégeket csopaki zamatos borok, zenés és szórakoztató programok várják. A borversenyen is díjazott borosgazdák hatalmas borkínálattal kedveskednek a bor kedvelőinek, hogy mindenki megtalálja a kedvenc fajtáját és évjáratát.

augusztus 15-20.

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2018

Tapolca, Kisfaludy utca

További információ: Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét rendezvénysorozat 2018. augusztus 15-20. között. A színpadon minden nap színes gyermek és felnőtt programok, koncertek neves sztárokkal várják az érdeklődőket. Kézműves vásár, gasztro és borutca, játékpark és pörköltfőző verseny! Népművészek, kézművesek, iparművészek, kistermelők mutatkoznak be az az érdeklődő közönségnek.

augusztus 20.

Államalapító Szent István Ünnepe

Szentendre

További információ: Várunk szeretettel a Dumtsa Jenő utcában a megszokott helyen.

augusztus 24-26.

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál 2018

Szentendre, Duna-Korzó

További információ: A nyár utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál művészeti és gasztronómiai programok özönével várja vendégeit.

augusztus 31. - szeptember 2.

Vingardium Borliget Erzsébetligeti Borfesztivál 2018

16. kerület Erzsébet liget

További információ: A VINGARDIUM Borliget egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál, amely immáron harmadik alkalommal várja a borok, a gasztronómia, valamint a zene szerelmeseit.

augusztus 31. - szeptember 2.

Komlói Napok és Bányásznap 2018

Komló, Kossuth Lajos u.

augusztus 31.

Állatkertek Éjszakája

Fővárosi Növény- és Állatkert

További információ: Hetedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják 2018. augusztus 31-én, a nyár utolsó péntek estéjén.

szeptember 1-2.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2018

Budafok