100% Vevőelégedettség

A Vitéz Kürtős mottója mostantól néhány szóval kibővül: “Az igazi kürtőskalács szívvel-lélekkel, a több mint elégedett vásárlókért!” Ezért bevezetjük a 100% Vevőelégedettségi Garancia szolgáltatásunkat.

Mert számunkra az a legfontosabb, hogy termékeinkkel és szolgáltatásiankkal apró örömöket vigyünk a mindennapokba.

Ezért sütjük a legjobb alapanyagokból a legfinomabb kürtőskalácsot a legkedvesebb kiszolgálással, hogy vásárlóink mindig minden körülmények közt elégedettek legyenek és visszamosolyogjanak ránk. És ezt a mosolyt szeretnénk vevőink arcán tartani akkor is, ha távoznak a standjainktól. Ezért 100% garanciát vállalunk minden termékünkre, ha kell: újat sütünk, kicserélünk, kijavítunk, visszaveszünk, pénzt visszaadunk, egy szóval olyan megoldást kínálunk minden esetleges problémára, amely a vásárlóinknak a legjobb.
Mert megbecsüljük és személyesen figyelünk Önre!

Mindezt tesszük jóval a törvények által előírt kötelezettségeken túl:

1. Frissen fogyasztott termékeinknél, mint a kürtőskalács vagy házicsoki, ha bármivel elégedetetlen a kedves vásárló, akkor mi azt rögtön kicseréljük, sütünk frisset vagy visszaadjuk az árát.
Nem ízlik? Más ízesítés a kedvence? Jobban vagy kevésbé átsütve szeretné? Jelezze kedvesen kollégánknak és ő teljesíti kívánságát!

2. Szolgáltatásainknál, mint a kürtőskalács vagy más termékeink házhoz szállítása, ha bármit hibázunk a rendelésnél, vagy a kürtőskalács minőségével akad gondja, akkor természetesen ingyen frisset, újat viszünk helyette, vagy szintén megtérítjük az árát.
Késtünk a kiszállítással? Kókuszosat vittünk a fahéjas helyett? Mogorva volt a futárunk? Csak szóljon nekünk, és mi kiengesztelő ajándékok kíséretében nyerjük vissza a bizalmát.

3. Kiegészítő termékeinknél, mint a kürtőskalács sütő eszközök, 1 év teljekörű garanciát vállalunk meghibásodás esetén és ingyen cseréljük vagy pótoljuk az alkatrészeket.
De tovább megyünk: próbálja ki nyugodtan ezen termékeinket, és ha valamiért nem tetszik, vagy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeit, akkor egy évig bármikor visszaküldheti és mi visszaadjuk az árát. Csak arra kérjük, hogy eredeti csomagolásban, a nyugta vagy számlával együtt juttassák azt vissza.
Kérjük jelezze termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos negatív-pozitiv észrevételeit, hogy minél gyorsabban javítani tudjuk hibáinkat, vagy ossza meg élményeit, hogy a mosoly kölcsönösen az arcunkra ragadjon, ha a Vitéz Kürtősről van szó.


Keep smiling!


A Vitéz Kürtős csapata