Itt az 5. Kürtőskalács Fesztivál

2017. október 7.

Idén immáron 5. alkalommal rendezzük meg az ínycsiklandozó gasztroeseményt október 13-15. között, ezúttal új helyszínen, a hangulatos budai Gesztenyés-kertben. Az idei fesztivál háziasszonya Wossala Rozina, aki a Kürtős Kaland jótékonysági közösségi sütésre pikáns meglepetésekkel készül.

Kürtőskalács készítő munka

Kétszeres Magyar Termék Nagydíj tulajdonosa a Vitéz Kürtős csapata

2017. szeptember 11.

Az idén húsz éves Magyar Termék Nagydíj Pályázat díjazottjai között a Parlament Felsőházi termében vehette át a kitüntető elismerését a Vitéz Kürtős és a Kürtőskalács Fesztivál.

Új, klassz hely a Duna-parton: kürtőskalács a Bálnánál

2017. május 24.

Pazar kilátás, hangulatos, kiülős hely élő zenével: a minőségi sörök és az erdélyi gasztronómia szerelmeseinek új, dunaparti társasági helye a Csíki Sörplacc megnyitott. A Vitéz Kürtősnél ínycsiklandó kürtőskalácsok, a Csíki Sörnél szűrt és szüretlen jobbnál jobb sörök, a Gobé Gurménál pedig tradicionális székely falatok. Kell ennél több?

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Kürtőskalács Mix

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Alappor Kürtőskalács tészta készítéséhez

Ára: 900 Ft

db
Online rendelhető

Málnás kürtőskalács díszdobozban

Kürtőskalácsok

Egy darab málnás kürtőskalács névnapi vagy születésnapi díszcsomagolásban, ingyenes kiszállítással.

Ára: 2500 Ft

db

Rendelését a 06704158357-es telefonszámon, vagy az info@vitezkurtos.hu emailcímre adhatja le. Ha szeretné megszemélyesíteni ajándékát, vagy más ünnepi alkalomra szánja, küldje el üzenetben a szöveget és mi azt is megvalósítjuk!

Online rendelhető

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Ára: 990 Ft

db
Online rendelhető