4. Kürtőskalács Fesztivál - az új hungarikum ünnep!

2016. szeptember 28.

Jön a 4. Kürtőskalács Fesztivál október 7. és 9. között a Vajdahunyadváránál. Kürtőskalács számos méret, forma és ízvariációban, koncertek, gyermek-liget, faszénen sült ételek udvara és nagy közös kürtőskalács sütés várja a látogatókat. Kürtöld világgá: Kürtőskalács-csodakalács!

Átmeneti alapanyag hiány!
Vitéz Kürtős Törzsvásárlói Kártya

Őszi gasztro-kalandozások

2016. augusztus 29.

A nyár elmúltával korán sincs vége a fesztiválszezonnak. A szeptembert ugyanis a legjobb gasztrofesztiválok teszik izgalmasabbá. Mi, a Vitéz Kürtősnél sok különlegességgel készülünk ezekre a rendezvényekre. Látogasson meg minket! A legjobbakat ajánljuk:

Ironman 70.3 Budapest verseny doppingja a csokicseppes kürtőskalács

2016. július 26.

2016-ban harmadik alkalommal rendezik az IRONMAN 70.3 Budapest középtávú triatlonversenyt, amely köré igazi családi fesztivált szerveznek. A versenyhez szükséges megfelelő energiabevitelről pedig többek közt a Vitéz Kürtős is gondoskodik. A Find Your Limit Sportfesztivál energiabombája a csokicseppes kürtőskalács lesz!

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Bake n Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Ára: 34900 Ft

db
Online rendelhető

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Minőségi hargitai faszén, bükkfából, praktikus, füles papírtasakban.

Ára: 990 Ft

db
Online rendelhető