Málnásan Boldog Nőnapot!

2017. március 3.

Folyatatjuk a különleges napokra szánt exkluzív csomag házhozszállításunkat. A Nőnapot hivatalosan negyven éve ünnepeljük március 8-án, ám már egy évszázada az egyik legszebb ünnepünk. E különleges nap alkalmával ismét a legkülönlegesebb kürtőskalácsunkat kínáljuk a különleges Nőknek: küldjön Ön is nő ismerőseinek Nőnap alkalmából egy málnás csodát!

Vitéz Kürtős Törzsvásárlói Kártya

Málnás kürtőskalács Valentin-napi díszcsomagolásban!

2017. február 12.

Arra gondoltunk, hogy e különleges nap alkalmával a legkülönlegesebb kürtőskalácsunkat kínáljuk a különleges személyeknek: küldjön kedvesének valentin-napi kürtőskalácsot, egy málnás csodát exkluzív csomagolásban!

Top 5+2 karácsonyi vásár

2016. november 27.

Advent első vasárnapjára szép lassan megnyitott az összes neves karácsonyi vásár. Legyen szó a Vörösmarty téri kavalkádról, a Győri adventről, vagy a Gresham Palota karácsonyi vásáráról a Vitéz Kürtős mindenhol ünnepi hangulatban és a hagyományos ízesítések mellett különleges fűszerezésű kürtőskalácsokkal várja a látogatókat. Íme a legjobb adventi vásárok: 5+2 ajánlat

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Bake n Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Ára: 34900 Ft

db
Online rendelhető

Málnás kürtőskalács díszdobozban

Kürtőskalácsok

Egy darab málnás kürtőskalács Nőnapi díszcsomagolásban, ingyenes kiszállítással.

Ára: 2500 Ft

db

Rendelését a 06704158357-es telefonszámon, vagy az info@vitezkurtos.hu emailcímre adhatja le. Ha szeretné megszemélyesíteni ajándékát, küldje el üzenetét és mi azt is továbbítjuk!

Online rendelhető

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető