Málnás kürtőskalács Valentin-napi díszcsomagolásban!

2017. február 12.

Arra gondoltunk, hogy e különleges nap alkalmával a legkülönlegesebb kürtőskalácsunkat kínáljuk a különleges személyeknek: küldjön kedvesének valentin-napi kürtőskalácsot, egy málnás csodát exkluzív csomagolásban!

Vitéz Kürtős Törzsvásárlói Kártya

Top 5+2 karácsonyi vásár

2016. november 27.

Advent első vasárnapjára szép lassan megnyitott az összes neves karácsonyi vásár. Legyen szó a Vörösmarty téri kavalkádról, a Győri adventről, vagy a Gresham Palota karácsonyi vásáráról a Vitéz Kürtős mindenhol ünnepi hangulatban és a hagyományos ízesítések mellett különleges fűszerezésű kürtőskalácsokkal várja a látogatókat. Íme a legjobb adventi vásárok: 5+2 ajánlat

4. Kürtőskalács Fesztivál képekben és számokban

2016. október 26.

"Kalács a kabátja és a közepe kürtő, Isten szekerének kereke kürtőskalács, azon gurul az égbe, hogy jó falatot vigyen a szentek elébe..." - szólt negyedszerre is az Indygo dala a Kürtősfeszt nyitónapján! Aztán csak gyűltek és gyűltek az emberek, míg nem közel 30000 látogató, és több mint 30000 kürtőskalács készült ezen a hétvégén.

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Minőségi hargitai faszén, bükkfából, praktikus, füles papírtasakban.

Ára: 990 Ft

db
Online rendelhető

Málnás kürtőskalács díszdobozban

Kürtőskalácsok

Egy darab málnás kürtőskalács Valentin-napi díszcsomagolásban, ingyenes kiszállítással.

Ára: 2500 Ft

db

Rendelését a 06704158357-es telefonszámon, vagy az info@vitezkurtos.hu emailcímre adhatja le. Ha szeretné megszemélyesíteni ajándékát, küldje el üzenetét és mi azt is továbbítjuk! A Valentin-napi ajánlatunk február 13. és 19. között érvényes

Online rendelhető

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető