Ironman 70.3 Budapest verseny doppingja a csokicseppes kürtőskalács

2016. július 26.

2016-ban harmadik alkalommal rendezik az IRONMAN 70.3 Budapest középtávú triatlonversenyt, amely köré igazi családi fesztivált szerveznek. A versenyhez szükséges megfelelő energiabevitelről pedig többek közt a Vitéz Kürtős is gondoskodik. A Find Your Limit Sportfesztivál energiabombája a csokicseppes kürtőskalács lesz!

Vitéz Kürtős Törzsvásárlói Kártya

Nyár van... és olvad a számban a málnás kürtőskalács

2016. június 22.

Végre itt a végtelen napsütés, a régen várt szabadság és a lüktető fesztiválok időszaka. Mi, a Vitéz Kürtősnél idén is a legizgalmasabb nyári ajánlatokkal készülünk a fesztiválszezonra. Íme a legjobb fesztiválok és a Vitéz Kürtős legizgalmasabb nyári ízei: málnás és citrusos kürtőskalács, eperlekváros mártogatós és a kürtős fagyi.

A legjobb majálisok

2016. április 28.

Ez a hétvége a majálisokról szól remek koncertekkel és finomságokkal teli rendezvényekkel! Érdemes kihasználni a hétvégét a családi együttlétekre. Hogy hol is találkozhatunk? Íme programajánlónk a hétvégére!

"It is actually a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. edebbacbgcdagega"

Smithb893 | Írjon Ön is!

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Kürtőskalács sütőrudak (magyar)

Sütés kiegészítők

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Minőségi hargitai faszén, bükkfából, praktikus, füles papírtasakban.

Ára: 990 Ft

db
Online rendelhető