Vitéz Kürtős karantén helyzetjelentés

2020. április 6.

Üzleteink bezártak, a házhozszállításunkat leállítottuk, kollégáink otthon maradnak és ezt javasoljuk mindenkinek, ahhoz hogy "Holnap jobb legyen, talán!" - ahogy szól egy Indygo dal. Reméljük hamarosan találkozunk! #maradjotthon #nemtartörökké #kürtőskalácsozunkmég

Valentin hétvége az Édes Mackóban

2020. február 6.

Be our Valentine! jeligével Valentin nap alkalmából a Vitéz Kürtősnél az egész hétvége a szerelem jegyében telik. Lesznek különleges afrodiziákum kürtőskalácsok: csokicseppes, cappuccsinós és passion fruit ízben, de invitálunk egy Valentin Napi Páros Menüre is az Édes Mackó cukrászdába.

Irodai munkalehetőségek

2020. február 5.

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának. Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. E nemes feladatok magasszínvonalú adminisztrációjához keresünk most irodai munkatársakat!

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Kürtősfánk sütőrudak (magyar)

Sütés kiegészítők

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Málnás kürtőskalács díszdobozban

Kürtőskalácsok

Egy darab málnás kürtőskalács névnapi vagy születésnapi díszcsomagolásban

Online rendelhető

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető