Boldog Apák Napját!

2020. június 19.

Ünnepeljük együtt az Apák Napját! Ezen a hétvégén minden édesapát, nagypapát vagy keresztapát - aki családjával az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában ünnepli ezt a nemes napot - meglepünk egy férfias kürtőskalács desszerttel, ugyanis mini Kürtős Csapágyat adunk ajándékba.

Újraindul a házhozszállításunk Budapest belvárosában!
Házhozszállításunk Budapest belvárosában már a Netpincér Go-n is elérhető!

Gyereknap az Édes Mackóban

2020. május 29.

A teljes pünkösdi hosszú hétvégére Gyereknapot hírdetünk az Édes Mackóban! Különleges kínálatunkban csak ezen a hétvégén lesz Csokicseppes kürtőskalács és minden gyereknek meglepetéssel készülünk: mini kürtősfagyi ajándékba! Várunk szeretettel!

Újra nyitva a Vitéz Kürtős kalácsodái

2020. május 27.

2020. május 20-tól ismét tárt karokkal és finom kürtőskalácsokkal várjuk vendégeinket az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában és a Vitéz Kürtős Kuckóban a Fővárosi Állatkertben. Természetesen újraindítottuk kürtőskalács házhozszállításunkat is.

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Ára: 1590 Ft

db
Online rendelhető

Bake'n'Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Ára: 39900 Ft

db
Online rendelhető