2023. szeptember 3.

Adventi tematikus napok az Édes Mackóban

Téli esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén- és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második az újdonságoké, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét szervezünk.

Tovább
IMG 7882
Parazson sult kurtpskalacs
IMG 7922
Mano kalacs Vorosmarty
2023. szeptember 8.

10 éves születésnapját ünnepli a Kürtőskalács Fesztivál

A Vitéz Kürtős elmúlt 20 évének kedvenc termékeit hozza el október 13-15. között a 10. Kürtőskalács Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. 30 különböző ízű és formájú kürtőskalács, 2 színpad és igazi programkavalkád vár mindenkit az ősz legízletesebb gasztrofesztiválján.
Tovább
2023. október 6.

DESIGN MANAGEMENT KÜLÖNDÍJ nyertesei vagyunk

A 20. Budapest Design Week Hagyományosan a Magyar Formatervezési Díjak és a Design Management Díj átadásával vette kezdetét, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy a Vitéz Kürtős is a díjazottak között volt!
Tovább
2023. szeptember 3.

Őszi tematikus napok az Édes Mackóban

Őszi esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén- és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második az újdonságoké, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét szervezünk.
Tovább
2023. augusztus 16.

Dolgozz velünk kürtőskalács készítőként!

A Vitéz Kürtős immár 20 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja ezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!
Tovább
2023. június 18.

A Vitéz Kürtős útja Székelyföldtől a nagyvilágig

20 éve egy kis erdélyi faluból indult útjára a Vitéz Kürtős. 20 éves születésnapunk alkalmából szerveztünk egy tanulmányi utat újságíróknak, akik arra keresték a választ, hogy vajon milyen legenda lengi körül a kürtőskalács eredetét, mi a tökéletes "botratekert" titka, hogy szüle
Tovább
2023. február 7.

Képzések a Vitéz Kürtős házatáján

Törekedj a folyamatos tanulásra és fejlődésre! Ez a Vitéz Kürtős 5. értéke, ami szerint élünk, dolgozunk. 2021-2022-ben több képzésen is részt vettünk, ami segített abban, hogy munkánkat jobban végezzünk. Több ezekből európai uniós támogatásból valósult meg!
Tovább